PS
Wklejajcie, jak coś macie

Wszędzie trzeba uważać na kamyczki
Oczywiście, ale w tym miejscu, to wygląda prawie jak pułapka.
Baca pisze: 30 sierpnia 2021, 17:42 Byłem tam dwa tygodnie temu przejazdem dookoła Polski, a teraz w piątek tam jadę na zlot JFR to sprawdzimy te drogi, winkle i wszystkie dziury, byle tylko pogoda dopisała!![]()
![]()
![]()
A widzi ja się zatrzymałem przed znakiem miejscowości "Żłobek" i mnie minęło dwie grupy albo jedna z przerwąki_czort pisze: 30 sierpnia 2021, 18:12 W ten weekend jeździłem tam Virago to bardzo mało chopperów widziałem, głównie szosowo-turystyczne z plecaczkami. Po drodze w okolicach Pacanowa zatrzymałem się w zadumie nad podtopionymi łąkami...
To prawda.Marek. pisze: 31 sierpnia 2021, 12:01 ... jak chcesz na prawdę poczuć Bieszczady to dobre buty do wędrówki, jakiś plecak by zabrać picie, jedzenie itd i na szlak...
Coś takiego planuję na przyszły rok ale nie wiem, jak sie wszystko ułoży.Baca pisze: 31 sierpnia 2021, 13:30 ...
Marek! Ja jadę wzdłuż jak najbliżej granicy, począwszy od Nowego Sącza. aż po Bałtyk od wchodniej strony , wracam zachodnią!![]()
Na Tarnicę, to już prawie schody zrobilitoooomelo pisze: 31 sierpnia 2021, 13:02
To prawda.
Pojeździć po Pętli jest fajnie. Ale nic nie zobaczyć i nie połazić po górach, to jakbyś ugotował obiad, ale bez użycia soli i pieprzu
Wejście na Małą i Dużą Rawkę jest łatwe. Na najwyższy szczyt Bieszczad, czyli Tarnicę też nie jest ciężko wejść.