Czołem!
Zapewne wielu z Was pojechało swoją maszyną do Częstochowy i na Jasną Górę.
Pytanie mam do Was o parking w okolicach Jasnej Góry. Nie chcę zostawiać maszyny w ogólnodostępnym parkingu, bo on w żaden sposób nie jest on dozorowany.
Poleci ktoś dobry parking, gdzie śmiało można zostawić motocykl? Najlepiej strzeżony/dozorowany.
z góry dziękuje!
Częstochowa - bezpieczny i pewny parking
- piotrekk78
- Motocykl: XV 1700 Road Star
- Status: Offline
Częstochowa - bezpieczny i pewny parking
Mieć gdzieś jakiś własny ląd, choćby o te dziesięć godzin stąd 
- Hessus
- Motocykl: XV 1100, DL650
Re: Częstochowa - bezpieczny i pewny parking
Wokół Jasnej Góry jest kilka parkingów - oczywiście wszystkie płatne ale nie strzeżone. Wszędzie leśne dziadki pobierają haracz ale pilnowaniem bym nie nazwał ich czynności. Jeżeli chcecie uchronić moto przed warunkami atmosferycznymi to podziemny ul. Kościuszki 1 w centrum miasta przy Cinema City - 10minut spacerkiem na Jasną Górę.
Ściśle przestrzegam diety: wino, śpiew i kobiety...
- piotrekk78
- Motocykl: XV 1700 Road Star
Bardziej chciałbym uchronić motocykl przed ewentualnym aktem wandalizmu lub złodziejstwa.
Może jak leśny dziadek dostanie dodatkowy grosz do kieszeni, to wtedy zwróci uwagę...
Może jak leśny dziadek dostanie dodatkowy grosz do kieszeni, to wtedy zwróci uwagę...
Mieć gdzieś jakiś własny ląd, choćby o te dziesięć godzin stąd 
- Hessus
- Motocykl: XV 1100, DL650
Nie no to nie Bangladesz. Nie słyszałem, nie czytałem w ostatnich miesiącach / latach aby ktoś komuś celowo uszkodził motocykl. O przypadkach kradzieży też raczej sporadycznie słychać. Czewa niczym tutaj nie odstaje od Łodzi czy innych miast w PL. Przyjeżdżajcie bez obawy. Jak się boicie to do mnie do garażu zapraszam ale do centrum parę km jest.
Ściśle przestrzegam diety: wino, śpiew i kobiety...